Villkor för Mina Tassar hundkurser

Varför ska hundarna inte hälsa på varandra? 
Alla går vi kurs av olika anledningar. En del hundar behöver mer tid kring andra hundar (& människor) och behöver då sitt utrymme, medans vissa andra kanske har det jobbigt med att deras hund alltid ska hälsa på allt och alla. Men också för att om vi inte låter hundarna hälsa på varandra så ger vi er ägare större chans att få vara den roliga. Vi vill inte att de andra hundarna ska störa mer än de redan gör, och har de då hunnit bekanta sig med varandra och blivit polare - då står den andra hunden ofast högre upp på listan. Respektera detta!


Covid-19

Våra kurser kan vara både inom- och utomhus. Vi håller avstånd mellan varandra. Ger varandra plats. Ytan inomhus rengörs med desinficerande rengöringsmedel. Skulle du bli sjuk under kursen, vänligen stanna hemma. Vi skickar övningarna till dig per mail och ni kan filma och skicka filmerna för feedback. Blir vi sjuka och måste ställa in kommer vi erbjuda nya datum när vi är friska. Max 1 person per hund. 


Betalningen

Kursavgifiten swishas till 1231047588. Har du ingen swish kan vi skicka en faktura eller betalningslänk för kortbetalning. Din plats på kursen är säkrad när vi erhållit din betalning.

Faktura skickas till angiven e-postadress med 10 dagars betalnignsvillkor. Avsändare är Bokio.
Ange alltid ditt fakturanummer vid betalning mot faktura. Påminnelseavgift 150kr. Vid avbokning tar vi ut en administrationskostnad på 49kr. 


Avbokning
Sker endast via mail till info@minatassar.se. När du bokar din kurs har du automatiska godkänt detta. 
Avbokning för Kurs ska ske senast 3 dagar innan kursens startdatum.
Avbokning för Privatlektion, minst 24 timmar innan avtalad tid.
Sker inte detta debiteras du fullt pris. 
Mina Tassar har rätt att ändra tid, datum och plats, i samrådan med kunden. Därför är det mycket viktigt att ni lämnar rätt kontaktuppgifter så vi kan nå er om ändringar skulle behöva göras. Svarar du inte på vårt mail/sms, så räknar vi detta som att du godkänt ändringen. 


Material
Allt material ni får tillgång till under kursen tillhör Mina Tassar, ni får inte dela detta vidare. Bilder som tas på era hundar och publiceras på våra sociala medier får ni gärna använda och dela på sociala medier. Glöm inte att använda #minatassar eller #minatassarhundkurser då.


Löptikar

Det kan hända att det är löptikar med på kurs. Löptikar är välkomna, men inte under sitt höglöp (som är sista veckan på löpet). Matte/Husse är välkomna att vara med utan hund. Ingen kompensation eller annan träning erbjuds.


Sjukdom/missat kurstillfälle
Om ni missar ett tillfälle är det förbrukat. Om er hund blir sjuk är husse/matte välkomna utan hund.

GDPR
Vi på Mina Tassar sparar dina uppgifter för eget bruk. Vi lämnar in ut dessa till andra. Vill du att vi tar bort dom är du välkommen att maila på info@minatassar.se.

Det råder strikt hundägaransvar på våra kurser
Eventuell ersättning för skador orskade av hundar står inte Mina Tassar för.
19 § - En skada som orsakas av en hund skall ersättas av dess ägare eller innehavare, även om han eller hon inte vållat skadan. Vad ägaren eller innehavaren har betalat i skadestånd har han eller hon rätt att få tillbaka av den som vållat skadan.

Vaccination och försäkring
Din hund måste vara vaccinerad och försäkrad.